Vind een verkooppunt in uw buurt!

In alle Marlux-verkooppunten vindt u experts die u graag tot in de kleinste details uitleggen welke tegels of klinkers het meest geschikt zijn voor uw terras of tuin. U kan er ook terecht om de producten te bekijken. De meeste van onze verdelers hebben ook toonparken waar u de terrastegels of klinkers in grotere oppervlakten kan zien.
Via het offertemandje kan u de Marlux-verdelers rechtstreeks naar een vrijblijvende offerte vragen.

Laat je inspireren op  inspiration.marlux.com

Ontwerp je eigen tuin!

Groene vingers?  Ga aan de slag met de Marlux tuincreator en ontwerp je eigen droomtuin

begin te ontwerpen

Over onze kwaliteitslabels

Marlux-producten zijn duurzaam en robuust, de sierlaag is gemaakt  van de mooiste en sterkste natuursteenkorrels, gewonnen uit geselecteerde steengroeven over de hele wereld.  Hoogstaande kwaliteit is al decennia lang een voorwaarde. 

M-coat: M-Coat Protection is een unieke bescherming van Marlux:

  • Onderhoudsvriendelijk 
  • Vocht en vuil krijgen geen kans
  • 10 jaar garantie

 

Benorkeur:  Met de Benor-keur legt BIN (Belgisch Instituut voor Normalisatie) klinkerproducenten de allerhoogste kwaliteitsnormen op.  Met Marlux-klinkers met Benor-keur kies je zeker.

 

Hydro-M:  Vernieuwd klinkerrecept voor minder wateropname:

  • Onderhoudsvriendelijker
  • Blijft langer mooi

 

meer over onze kwaliteitslabels

 

Tuinadvies

alle tuintips

Wanneer de beslissing is gevallen op  een tegelvloer voor  het terras dan heb je  normaal gezien 3 keuzemogelijkheden: betontegels, keramische tegels en natuursteentegels. Zorg ervoor dat je bij het kiezen van een tegel heel goed weet wat de verschillen zijn en de voor- en nadelen.

Je koos voor een terrastegel van Marlux met de unieke M-Coat bescherming? Je terras is dus lekker makkelijk in onderhoud, want vocht, vet en vuil krijgen geen kans. Maar een kras is nooit uit te sluiten, want op je terras wordt er nu eenmaal geravot, gegeten en gedronken, geleefd …  Marlux biedt een snelle oplossing!

Wil je graag je persoonlijke stempel drukken op je tuinomgeving? Dan heb je naast de overvloed aan materiaalkeuzes, formaten en kleuren ook de mogelijkheid om te kiezen voor een specifiek legpatroon. Met een creatief legpatroon geef je  gegarandeerd een eigen toets aan je terras of oprit!

Download onze catalogus
Ontvang de catalogus 2015 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: