Vind een verkooppunt in uw buurt!

In alle Marlux-verkooppunten vindt u experts die u graag tot in de kleinste details uitleggen welke tegels of klinkers het meest geschikt zijn voor uw terras of tuin. U kan er ook terecht om de producten te bekijken. De meeste van onze verdelers hebben ook toonparken waar u de terrastegels of klinkers in grotere oppervlakten kan zien.
Via het offertemandje kan u de Marlux-verdelers rechtstreeks naar een vrijblijvende offerte vragen.

Laat je inspireren op  inspiration.marlux.com

Ontwerp je eigen tuin!

Groene vingers?  Ga aan de slag met de Marlux tuincreator en ontwerp je eigen droomtuin

begin te ontwerpen

Over onze kwaliteitslabels

Marlux-producten zijn duurzaam en robuust, de sierlaag is gemaakt  van de mooiste en sterkste natuursteenkorrels, gewonnen uit geselecteerde steengroeven over de hele wereld.  Hoogstaande kwaliteit is al decennia lang een voorwaarde. 

M-coat: M-Coat Protection is een unieke bescherming van Marlux:

  • Onderhoudsvriendelijk 
  • Vocht en vuil krijgen geen kans
  • 10 jaar garantie

 

Benorkeur:  Met de Benor-keur legt BIN (Belgisch Instituut voor Normalisatie) klinkerproducenten de allerhoogste kwaliteitsnormen op.  Met Marlux-klinkers met Benor-keur kies je zeker.

 

Hydro-M:  Vernieuwd klinkerrecept voor minder wateropname:

  • Onderhoudsvriendelijker
  • Blijft langer mooi

 

meer over onze kwaliteitslabels

 

Tuinadvies

alle tuintips

Dankzij verschillende tuinprogramma’s zoals Groenland en de moestuin van Wim is tuinieren weer hip! Ook veel gemeentes en steden promoten het aanleggen van  kleine moestuinen. Moestuinieren is niet moeilijk en het resultaat is gezond en lekker.  Ga zelf aan de slag met onderstaande praktische tips

De zwembadboorden van Marlux zijn niet alleen interessant voor iedereen die een mooi zwembad in de tuin wil aanleggen. Deze tegels bieden nog veel meer mogelijkheden en kunnen ook op andere manieren in je tuin geïntegreerd worden. Ontdek er hier alles over!

In de winter blijven we lekker binnen in ons warme en knusse huis. Eenmaal de zon terug komt piepen en het groen weer ontwaakt, willen we terug naar buiten. Toch kunnen we ons nog niet helemaal losmaken van onze  gezellige woonkamer. Dat hoeft ook helemaal niet! Met volgende tips kan je je terras even gezellig aankleden als je woonkamer.

Download onze catalogus
Ontvang de catalogus 2014 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: