Vind een verkooppunt in je buurt!

In alle Marlux-verkooppunten vind je experts die je graag tot in de kleinste details uitleggen welke tegels of klinkers het meest geschikt zijn voor jouw terras of tuin. Je kan er ook terecht om de producten te bekijken. De meeste van onze verdelers hebben toonparken waar je de terrastegels of klinkers in grotere oppervlakten kan zien.

Via onze website kan je ook rechtstreeks een vrijblijvende offerte aanvragen bij één of meerdere verdelers in je buurt!

Inspiratie nodig? Bezoek onze Pinterest borden!

Ontwerp je eigen tuin!

Groene vingers? Ga aan de slag met de Marlux tuincreator en ontwerp je eigen droomtuin.

Start met ontwerpen

Niet te missen in 2018

Ontdek in 2018 de nieuwste innovatie in de betontegels bij Marlux. Met de nieuwste lijn designtegels krijg je prachtige, onverwachte ontwerpen die je niet voor mogelijk zag op een betontegel. Je combineert de knapste ontwerpen met de kwaliteit en het plaatsingsgemak van een betontegel. Bekijk ook zeker ons strak muurelement Brickline eens: een slank, strak muurelement met eindeloze mogelijkheden. Ideaal om een hoekje mee af te bakenen.


 DESIGNTEGELS  Met de nieuwe designtegels brengen we bij Marlux de nieuwste innovatie in de betonwereld op de markt. Door exclusieve, onverwachte patronen aan te brengen op betontegels combineren we het beste van twee werelden: een uniek ontwerp of een natuurlijke uitstraling én de kwaliteit en het plaatsingsgemak van betontegels. Om dat plaatsgemak nóg te verbeteren gaan we dit jaar voor de 60x60cm designtegels zelfs naar een dikte van 3cm! En daarmee houdt het nog niet op, we brengen jullie dit jaar ook designtegels in het formaat 80x40cm.

Concrete Natural Grey Mosaic Fresco Caliza Marin Border Caliza Marin Photo Forest Nordic White Forest Oak Brown

BRICKLINE: Een hoekje afbakenen of je begroeiing afschermen van je bestrating? Wat dacht je van de Brickline. Een slank, strak en zeer modern muurelement dat je eindeloze mogelijkheden biedt om een verticaal verlengstuk van je bestrating neer te zetten.

Brickline


ONZE KWALITEITSLABELS  (M-Coat, Benor, Hydro-M)  werden herzien en verstrengd! Topkwaliteit is onze prioriteit en het resultaat van ons vakmanschap. Marlux wil steeds de beste producten op de markt aanbieden en tal van innovaties zijn daarvan het bewijs. M-Coat is een beschermende coating met 10 jaar garantie en voorzien van het Benor kwaliteitslabel, die het onderhoud van tegels vergemakkelijkt. De bijzondere betonsamenstelling Hydro-M zorgt voor een minimale absorptie van water en verhoogt de levensduur van de producten.

Ontdek onze kwaliteitslabels

 

Tuinadvies

alle tuintips

Hevige regenval? Wateroverlast in je tuin?

Tegels vind je tegenwoordig in oneindig veel kleuren en maten.

Modulair op te bouwen, innovatief én een tijdloos design. Stuk voor stuk eigenschappen van het nieuwe Marlux-product: Moodul.

Download onze catalogi
Ontvang de catalogus 2018 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: