Home > Favoriete tegel Kevin Pauwels

Favoriete tegel Kevin Pauwels

"Mijn favoriete tegel? Dat is een moeilijke keuze… De nieuwe designtegels van Marlux zijn namelijk allemaal top! Maar als ik dan toch echt een keuze moet maken, doe mij dan maar de Mosaic Arabica. Ondanks de fleurige, kleurige designs straalt deze tegel een soort rust uit die je in geen enkele andere tegel zal terugvinden. De stijl doet met trouwens al helemaal wegdromen naar zonniger oorden. Na een zware training thuis volledig tot rust komen op mijn terras. Zalig genieten!"

Wil je meer zien van de Mosaic Arabica? Ontdek hem hier!

Verder wil Kevin het ook het volgende nog even kwijt: "De keuze voor een Marlux-betontegel is eenvoudig: ze zijn gegarandeerd vorstvrij en een stuk sterker dan bijvoorbeeld een keramische tegel. Mijn tuinaannemer sprak ook over de maatvastheid van een betontegel die je bij een keramische tegel veel minder hebt. Het risico op extra kosten is dan veel groter. Marlux gaf me de kans om de test zelf te laten doen, kijk maar naar onderstaand filmpje!"

Wie is Kevin?

Kevin Pauwels is één van de kopmannen van het veldritteam Marlux-Napoleon Games. Hij werd geboren op 12 april 1984 en reed voor het eerst als prof in 2006. Bij de beloften werd Kevin Belgisch én Wereldkampioen in 2002. Bij de profs werd hij eindwinnaar van de GvA-trofee en de Wereldbeker in 2012 en was hij 2x Belgisch kampioen Mountainbike.

 

 

Download onze catalogi
Ontvang de catalogus 2018 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: