Home > Nieuws > Duitser vindt "Golden Tile" en wint hoofdprijs

Duitser vindt "Golden Tile" en wint hoofdprijs

Persmededling - Linnenbecker Niederlassung

Ulrich Gerlach, een man uit het Duitse Minden, keek verbaasd op toen hij tussen zijn net geleverde tegels voor zijn terras een bijzonder exemplaar aantrof. Op de goudbedrukte tegel las hij de tekst: “Congratulations! You get your tiles for free.” Marlux schreef namelijk een wedstrijd uit waarbij de eerlijke vinder van de Golden Tile zijn tegels –tot een waarde van €1.500- helemaal gratis kreeg. De vinder van de tegel moest toch even op het internet op zoek naar de herkomst van de tegel en sprong een gat in de lucht.

“Na verschillende stalen te hebben bekeken bij leverancier Linnenbecker Niederlassung uit Minden koos ik uiteindelijk voor de Marlux tegel Mystica Polaris. Toen ik de bijna 60m² tegels bestelde, wist ik helemaal niets van deze actie”, lacht de gepensioneerde over zijn geluk. Het scheelde echter maar een haar of de goudbedrukte tegel werd niet gevonden. “Toen ik de overgebleven tegels bekeek om ze te verplaatsen, viel me pas de ongewone kleur en het opschrift op”.

Onze laatste nieuwtjes

Vorige week hebben de organisatoren van de 41e Superprestige Veldrit Gieten met vertegenwoordigers van Marlux en Bestrating.nl de nieuwe ingezaaide groenweide bekeken.

Vandaag schrijven we bij Marlux opnieuw een nieuw hoofdstuk in het binnenvaartverhaal.

Wat in het BK niet was gelukt, deden onze renners een dag later wel in de traditionele 'Herkansing' in Otegem: op het podium klimmen.

Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief:
Download onze catalogi
Ontvang de catalogus 2018 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: