Home > Tuinadvies > Unieke designs met beton!

Unieke designs met beton!

Een charmant retroterras in een tof stadstuintje of een rustieke buitenruimte op het platteland? Smaken en geuren, daar valt niet over te twisten. Gebruiksgemak, kwaliteit en plaatsing zijn echter voorwaarden waar niemand op wil inbinden. Simpel: dan kies je toch gewoon voor één van de designtegels van Marlux?! Je combineert een gemakkelijke plaatsing en eenvoudig onderhoud met de stijl die bij jou past!

Zes innovatieve stijlen

Drie jaar onderzoek heeft Marlux geïnvesteerd in de nieuwe lijn designtegels. Een revolutionaire technologie zorgt ervoor dat Marlux moeiteloos designs, patronen en kleuren kan aanbrengen op de traditionele kwalitatieve betontegel. Daarenboven ontwikkelde men een nieuwe generatie van M-Coat: een bescherming die de tegels nog slijtvaster maakt en het onderhoud supereenvoudig houdt. Dat bewijst de strenge, Duitse QUV-kwaliteitstest die de nieuwe tegels met verve doorstond.

Marlux brengt bij de lancering van de nieuwe designlijn zes ontwerpen op de markt: Mosaic Oase & Arabica, Mystica Polaris, Leyo Tormenta, Forest Maple Grey en Caliza Saffier.

Mosaic Oase & Arabica

Op zoek naar de perfecte terrastegel voor je pastorijwoning of huis in hoevestijl? Gevonden! Mosaic Arabica ademt een rustieke sfeer uit, in warme kleuren, met 18 kleine patronen verwerkt in 8 verschillende tegels. Mosaic Oase is de moderne tegenhanger en voelt zich met zijn koelere tinten helemaal thuis in een eigentijdse architectuur of industriële bouwstijl. Deze tegels met mozaïekmotieven zijn erg leuk als accent in een groter terras, als blikvanger voor een schaduwhoekje of als volwaardig terras in een authentieke stadstuin.

Mystica Polaris

Een dankbare tegel, de nieuwe Mystica Polaris. Met zijn lichte kleur en gevlamd design geeft hij elk terras een uitnodigende blik. En zo sfeervol als de 14 verschillende tegels opgaan in hun omgeving, zo onderhoudsvriendelijk zijn ze ook. Vlekken zie je nauwelijks dankzij het unieke design en vuil blijft sowieso al achterwege dankzij de beschermende M-Coat. 

Leyo Tormenta

De indrukwekkende natuurlijke look van leisteen combineren met alle praktische voordelen van beton? Leyo Tormenta weet hoe. In deze onderhoudsvriendelijke tegel met virtueel reliëf kan geen vuil blijven hangen. Bovendien hoef je niet voor je terras te vrezen bij koudere temperaturen. Want waar leisteen al eens durft schilferen, is deze betonnen tegel op-en-top vorstbestendig en maatvast.

 Forest Maple Grey

Verweerd hout heeft zijn charme, dat geven we grif toe. De betonnen terrastegels Forest Maple Grey flirten dan ook schaamteloos met deze naturelle look, zonder je op te zadelen met de moeilijkheden (mos, glad, kromtrekken, splinters…). Met Marlux maak je je ook niet druk over schroeven die kunnen roesten of vuilophoping onder het terras. De 5 verschillende tegels zijn het gebruiksgemak zelve!

Caliza Saffier

Nieuwkomer Caliza Saffier combineert heel wat troeven: veelzijdig (past bij tal van bouwstijlen, van traditioneler tot hedendaags), onderhoudsvriendelijk (vet en vuil krijgen geen kans) en maatvast. Echte terrasfans sluiten deze tegel zo in hun hart. Want met 20 verschillende tekeningen in de collectie kan je perfect de authentieke look van Belgische blauwe hardsteen creëren.

Ook Kevin Pauwels, kopman van het veldritteam Marlux-Napoleon Games, is ook een fan! Ontdek hier welke zijn favoriete designtegel is!

Reactie toevoegen

Download onze catalogi
Ontvang de catalogus 2018 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: