Home > Tuinafwerking > Infiltratieblokken > Hydrorock Infiltratieblokken Type D

Hydrorock Infiltratieblokken Type D

Zit je met wateroverlast door hevige regenval of erger je aan de continu terugkerende waterplassen in je tuin of op het terras? Met de Hydrorock infiltratieblokken Type D verhelp je jouw probleem in een handomdraai. Eenvoudig te plaatsen en geen leidingwerk of lijm nodig.  Het 100% natuurlijke materiaal (steenwol) absorbeert tot liefst 94% van zijn volume. Zo neemt een D170 blok tot maximaal 170 liter water op.

Wanneer de ondergrond na een fikse regenbui niet meer in staat is om al dat water te verwerken zal Hydrorock het overtollige water bufferen en weer vrijgeven aan de ondergrond eens deze weer in staat is water op te nemen. Op die manier voorkom je water overlast én voorkom je uitdroging tijdens droge periodes. Het kostbare grondwater wordt zo weer op natuurlijke wijze aangevuld.

Wens je eerder een lijnafwateringsgoot te plaatsen langs je terras of verharding? De Hydrorock blokken voorkomen het opbreken van een heel terras voor de aanleg van je leidingen. Met een eenvoudig te monteren gegalvaniseerd (of RVS) rooster plaats je zelf een mooi, afgewerkt afwateringssysteem.

Vraag een vrijblijvende offerte op voor dit product!

Vink hieronder de gewenste producten aan.

Formaat Dikte / Hoogte Kg. Stuks/lm Stuks Prijs Prijs Prijs Prijs
D34 (120x15x20)
D112 (120x30x33)
D170 (120x30x50)

Vind een verdeler

Download onze catalogi
Ontvang de catalogus 2018 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: