Home > Tuinafwerking > Infiltratieblokken > Hydrorock Infiltratieblokken Type BD

Hydrorock Infiltratieblokken Type BD

Hydrorock infiltratieblokken zijn 100% natuurlijke blokken (steenwol) die jouw tuin helpen met het verwerken van water. Zit je met overtollig regenwater of waterplassen in je tuin? Dan werk je best met Hydrorock Type D. De blokken absorberen tot zelfs 94% van hun volume aan water waardoor een BD170 blok tot 170 liter water kan opnemen.

Wil je het water van een groot, verhard oppervlak op één punt laten samen komen om het in de ondergrond te laten sijpelen? Een regenwatergoot die niet op de riolering kan/mag worden aangesloten? Hydrorock Type BD biedt dan de oplossing. De ingewerkte en geperforeerde buis kan worden aangesloten op de regengoot en het natuurlijke materiaal neemt het water op en buffert het. Wanneer de grond het water kan opnemen laat de Hydrorock infiltratieblok geleidelijk aan het water weer los. Om te voorkomen dat de blokken vol vuil en zand komen te zitten, sluit je best een zandvanger aan tussen de blokken en de regenwaterafvoer. Dankzij het afneembare deksel is de zandvanger zeer eenvoudig proper te maken.

Gemeentebesturen beslissen steeds vaker over te gaan naar een gescheiden rioleringsstelsel. Regenwater dient daardoor apart aangevoerd te worden aan de straat. Hydrorock Type BD bespaart je een pak werk: je hoeft geen verharding op te breken. Sluit je regenwatergoot aan op een Hydrorock infiltratieblok Type BD en klaar is kees! Hydrorock laat het water geleidelijk in de grond infiltreren en houdt zo ook je grond vochtig in droge periodes. Ook je planten zullen je dankbaar zijn!

Vraag een vrijblijvende offerte op voor dit product!

Vink hieronder de gewenste producten aan.

Formaat Dikte / Hoogte Kg. Stuks/lm Stuks Prijs Prijs Prijs Prijs
BD112 (120x30x33)
BD170 (120x30x50)

Vind een verdeler

Download onze catalogi
Ontvang de catalogus 2018 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: